FlexFabrikken er et innovativt bureau, der leverer fleksible løsninger inden for IT, salg, administration og marketing samtidig med, at vi tager et stærkt socialt ansvar – 90% af vores ansatte er fleksjobbere. Siden vores opstart i 2015 har vi ansat flere hundrede fleksjobbere til egne rækker.

Som virksomhed kan du købe specifikke produkter fra vores in-house bureauer eller leje en medarbejder i præcist det antal timer, du har brug for.

Flex står for fleksibilitet, og dette – kombineret med stærke, faglige kompetencer – er i vores optik de vigtigste komponenter for succes. Vi anbefaler vores kunder at lade minimum 20% af deres arbejdskraft være fleksibel, så man tilpasser sig virksomhedens flow.

Ledige fleksjobbere er et indlysende spild af værdifulde ressourcer. Mentale eller fysiske udfordringer kan påvirke individets udholdenhed, men aldrig dets kompetencer. Samtidig er der mangel på arbejdskraft, så det giver god mening at tage fra bænken og ind på banen.
I vores samarbejde med Viborg, Silkeborg, Herning, Ikast-Brande, Holstebro og Kolding kommuner lægger vi stor vægt på at sammensætte netop den løsning, som passer til de lokale virksomheders behov.
Vi skaber medarbejdere, der er opkvalificeret til den enkelte virksomheds behov. Det kalder vi for “det rette match” – uden besvær eller binding.