Kære virksomhed

Opret en forespørgsel

Fortæl os hvad du mangler af midlertidig arbejdskraft, eller hvilke opgaver du skal have løst og vi kontakter dig med mulige emner og et prisoverslag indenfor to hverdage.

Søger du derimod en fleksjobber til en længerevarende fast stilling, kan vi ofte være behjælpelig med at sikre en måned uden beregning (som et praktikforløb).
Ring/SMS til +45 27 84 54 38
Kontakt os

Find den helt rigtige

Som arbejdsgiver, kan du tilgå vores kandidatbank og se hvilke fleksjobbere vi har til rådighed, hvad de kan og i hvor mange timer ugentlig. 
Herudover kan du booke FlexFabrikken til mange opgaver (bogføring, marketing, administration, salg etc.) som vi løser in-house på timebasis, til en fast lav pris.

En lille hilsen fra vores kunder og samarbejdspartnere

FlexFabrikkens medarbejdere har løst forskellige markedsføringsmæssige opgaver for Viborgegnens Erhvervsråd. Her i blandt udarbejdelse af postkort, samt forløb omkring brugen af sociale medier.

Vi anbefaler gerne FlexFabrikken.

Vi har 2 dygtige regnskabsmedarbejdere fra Flexfabrikken lige nu og vi er rigtig godt tilfredse.

Hos Agro Business Park har vi lånt en kontorassistent hos FlexFabrikken i 10 timer om ugen. Hun aflaster i receptionen og sørger for at de andre medarbejdere kan koncentrere sig om det, de er bedst til.

Hos Energi Viborg har vi lånt en økonomiassistent fra FlexFabrikken i 12 timer om ugen, som aflaster lønafdelingen. Dette betyder at vores løn-ansvarlige får frigivet tid til større HR-indsats. Vi vil gerne anbefale FlexFabrikken.

Vi glæder os til at høre fra jer

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram