Virksomhed

Har I brug for fleksibel arbejdskraft?

FlexFabrikken – fleksibel arbejdskraft til hver en tid

FlexFabrikken er et innovativt bureau, der leverer fleksible løsninger indenfor IT, salg, administration og marketing samtidig med, at vi tager et stærkt socialt ansvar, 90% af vores ansatte er fleksjobbere. Siden vores opstart i 2015, har vi ansat mere end 60 fleksjobbere til egne rækker.

Vi oplever at vores kunder ønsker fleksibel arbejdskraft - uden risiko og binding - de ønsker ikke lange opsigelsesfrister eller besvær. Til gengæld ønsker de kompetent og specifik opgaveløsning - det giver vi dem. Som kunde kan du leje en medarbejder inden for stort set alle opgaveområder - eller købe en konkret ydelse her hos os på vores interne bureauer - det kan være en hjemmeside, en app, nye brochurer eller andet markedsføringsmateriale. Vi tilbyder ligeledes mødebooking og salg i vores Silkeborg afdeling. Vi er på vej med nye afdelinger i Herning og Kolding, hvor vi forventer at starte primo april. Har du opgaver, du gerne vil have løst i andre byer, er du stadig meget velkommen til at sende en konkret forespørgsel.

Fra 1. januar 2019 er vi også Anden Aktør for Viborg Kommune, hvilket betyder, at vi som privat virksomhed overtager jobformidlingen i op til 26 uger for den enkelte ledige fleksjobber. Derfor er det nu også muligt at møde en fleksjobber via et praktikforløb.

 

Kontakt FlexFabrikken og hør mere om mulighederne for at få en af vores kandidater til en samtale.

Har du en konkret forespørgsel?

KONTAKT
Videbechs Allé 185, bygning A
8800 Viborg
kontakt@flexfabrikken.dk
Tlf: +45 26 35 78 00
CVR: 36736437
Skolestræde 1
8800 Viborg
kontakt@flexfabrikken.dk
Tlf: +45 27 82 96 05

Nyhedsbrev


Copyright © 2015 - 2019 FlexFabrikken ApS, Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne hjemmeside eller dens indhold må anvendes eller reproduceres uden FlexFabrikkens udtrykkelig tilladelse. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram