RE:FLEX

MARKETING - IT - SALG - ADMINISTRATION - ØKONOMI 

Marketing

Har du forrygende travlt i din virksomhed, og er tiden til marketing knap, står FlexFabrikken klar til at løfte den byrde fra dine skuldre, så du kan få tiden til det, du er god til og brænder for.

Marketing har stor betydning for din virksomheds succes, og det er værd at gøre en ekstra indsats på området.

FlexFabrikken er kendt for at være knivskarpe til både online og fysisk markedsføring.

Er det på tide, at din virksomhed får lavet en stærkere profil på de sociale medier som Facebook, Instagram eller LinkedIn klarer vi opgaven for dig.

Trænger din virksomhed til et nyt logo, brochure, tekst til hjemmeside eller nyhedsbreve er det også en af vores spidskompetencer.

Vi har dygtige grafikere og tekstforfattere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Om du har brug for to eller 37 timers hjælp til marketing kommer sig ikke så nøje, da en af styrkerne hos os er fleksibel arbejdskraft. Det vigtige for os er at tilbyde dig den hjælp, du har behov for, så din virksomhed kan vokse sig endnu større.

IT

Halter det lidt med teksten på din hjemmeside, opbygningen af den og behøver du hjælp til det tekniske og sikkerhedsmæssige, står vi til din rådighed.

FlexFabrikken har dygtige tekstforfattere, webintegratorer, SEO-konsulenter, programmører og udviklere, der er klar til så vidt muligt at opfylde dine ønsker. Vi tilbyder mulighed for hosting af din hjemmeside, hvor vi kan hjælpe med support.

Om du har brug for to eller 37 timers hjælp til IT kommer sig ikke så nøje, da en af styrkerne hos os er fleksibel arbejdskraft. Det vigtige for os er at tilbyde dig den hjælp, du har behov for, så din virksomhed kan vokse sig endnu større.

Salg

Skal der sparkes gang i salget af dine produkter i virksomheden, har FlexFabrikken energiske og erfarne sælgere, der sidder klar til at varetage opgaven for dig.

Vi tilbyder både salg via telefon, opsøgende salg og vores afdeling i Silkeborg er specialiseret i mødebooking.
Om du har brug for to eller 37 timers hjælp til salg og marketing kommer sig ikke så nøje, da en af styrkerne hos os er fleksibel arbejdskraft. Det vigtige for os er at tilbyde dig den hjælp, du har behov for, så din virksomhed kan vokse sig endnu større. 

Administration

Har du for travlt til selv at stå for administrationen i din virksomhed, hjælper vi dig

Tager telefonpasning for meget af din tid? Er du kørt fast i dataindtastning, systemopbygning, booking i systemer og gennemgang af kontrakter, hjælper vi dig med at finde medarbejderen, der kan varetage opgaven og giver dig tid til, det du brænder for og er bedst til.
Om du har brug for to eller 37 timers hjælp til administration kommer sig ikke så nøje, da en af styrkerne hos os er fleksibel arbejdskraft. Det vigtige for os er at tilbyde dig den hjælp, du har behov for, så din virksomhed kan vokse sig endnu større.

Økonomi

Regnskab, fakturering, rykkere og bilagshåndtering kan være en sur pligt, hvis man hellere vil lægge sin energi et andet sted

Hos FlexFabrikken har vi uddannede medarbejdere, der sætter en ære i at varetage den opgave. Mangler du en medarbejder, der er specialiseret i fakturering, løn, moms, bogføring, budgetopfølgning og regnskab, har vi kandidaten til dig.
Om du har brug for to eller 37 timers hjælp til økonomi kommer sig ikke så nøje, da en af styrkerne hos os er fleksibel arbejdskraft. Det vigtige for os er at tilbyde dig den hjælp, du har behov for, så din virksomhed kan vokse sig endnu større.

Videbechs Allé 185, bygning A
8800 Viborg
kontakt@flexfabrikken.dk
Tlf: +45 26 35 78 00
CVR: 36736437
Skolestræde 1
8800 Viborg
kontakt@flexfabrikken.dk
Tlf: +45 27 82 96 05

Nyhedsbrev


Copyright © 2015 - 2019 FlexFabrikken ApS, Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne hjemmeside eller dens indhold må anvendes eller reproduceres uden FlexFabrikkens udtrykkelig tilladelse. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram