Flexfabrikken logo

Kære jobcenter

Siden 2015 har vi fået en masse mennesker i arbejde. Vores niche som bureau er nemlig at få besat de ledige stillinger med mennesker, som lige nu er på overførselsindkomst. Vi vil ikke acceptere det store spild af kompetencer, som lige nu befinder sig på jeres hylder i jobcentrene. Vi ved, hvor meget I selv knokler for dette, men vi kan supplere jer med den tid, som I ikke har til den enkelte. For en lille investering/køb af kursus hos os, gør vi nemlig den ledige helt parat til at arbejde – så vi kan blåstemple arbejdskraften, inden den kommer ud til en af vores mange kunder.

Flere hundrede fleksjobbere har vi haft ansat og lejet ud til vores kunder og vi har det sidste år også arbejdet med mennesker på andre offentlige forsørgelsesgrundlag.
Det er ikke afgørende for os, hvilken ydelse de kommer fra – mere hvordan vi får de ledige gjort selvforsørgende.

Vi tilbyder kurser med jobgaranti. Ikke for at spille smarte, men fordi vi ved, at der er et job til alle – vi skal bare finde det rette match.

I de få tilfælde, hvor vi ikke lykkes med at finde opgaver (mens de er ansat hos os – for vi har jo garanti) er der altid en specifik grund – og den vil vi selvfølgelig gerne dele med jer, så I også bliver klogere og kan dokumentere tingenes tilstand.

Vi har gennem de sidste knap 6 år samarbejdet med Viborg, Kolding, Ikast/Brande, Horsens, Fredericia, Tønder, Høje-Taastrup, Frederiksberg, Faaborg-Midtfyn, Guldborgsund, Silkeborg og flere andre jobcentre. Og den liste af samarbejdspartnere ændrer sig hele tiden – men vi har masser af gode referencer, som I er mere end velkomne til at trække.

Vores vigtigste kunde er dog virksomhederne. For det er dem, vi skal leve af – det er dem, der efterspørger arbejdskraften hos os – enten til at leje en medarbejder eller til at rekruttere til egen virksomhed.

Hvis I samarbejder med os, kan I tilbyde jeres lokale virksomheder, at de ikke altid behøver at ansætte selv – de kan bare leje gennem os. Send os en mail i dag på kd.ne1713542369kkirb1713542369afxel1713542369f@tka1713542369tnok1713542369 og vi kan fortælle meget mere om os selv.
Flex Akademiet

Flex-Akademiet

Til ledige fleksjobbere med mere end 6 måneders ledighed (kan også bruges som anden aktør). 

Intensivt 10-ugers kursus med fokus på faglighed, personlig udvikling og fællesskab samt praktisk match. 

Kurset indebærer jobgaranti. Læs nærmere i vores brochure.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram