Flexfabrikken logo

De unge vil have job med mening!

17. okt 2018 af Henriette Højer

Fornyelig kontaktede et revisorfirma os med en speciel forespørgsel. ”Vi ønsker bestemt ikke flere kunder” startede han med at sige, men vi ønsker at få unge mennesker til at søge ind hos os. At de har lyst til at være revisorer.

Hvad skal vi gøre? Vi fandt hurtigt frem til at det handler om at skabe mening – og at revisorfirmaet skal være meget mere end et revisorfirma. Det handler om at have flere bundlinjer end kun den økonomiske. Derfor var vores forslag naturligvis at skabe en virksomhed, hvor der netop er fokus på nogle andre elementer.

I vores ånd vil det jo hedde at der er plads til mangfoldighed. At revisorfirmaet måske tog en helt særlig gruppe ind i medarbejderstaben.

Det kunne være at specialisere sig inden for unge autister med særlig flair for tal. Skabe en rummelig arbejdsplads med fokus på mennesker – og menneskers styrker fremfor begrænsninger.

Så kan vi love at det kommer til at vælte ind med ansøgninger fra unge mennesker, der vil arbejde i en virksomhed, hvor det både handler om tal og om mennesker.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram