Kære fleksjobber

Indblik i vores hverdag

Kære jobsøgende fleksjobber, Velkommen til Flexfabrikken

FlexFabrikken er et innovativt bureau, der leverer fleksible løsninger inden for IT, salg og marketing samtidig med, at vi tager et stærkt socialt ansvar, 90% af vores ansatte er fleksjobbere. Siden starten i 2015 har vi ansat flere hundrede fleksjobbere til egne rækker.

Fra 1. januar 2019 er vi også Anden Aktør for Viborg Kommune, hvilket betyder, at vi som privat virksomhed overtager jobformidlingen i op til 26 uger for den enkelte ledige fleksjobber. Vores mål er at hjælpe dig i arbejde eller så tæt på arbejdsmarkedet som muligt, eksempelvis via et praktikforløb.

Vi ved, det kan være vanskeligt at være ledig, specielt hvis man har mentale eller fysiske skånebehov. Længevarende arbejdsløshed kan påvirke den faglige selvtillid og det personlige selvværd, og indimellem kan et job synes langt væk. 

Hos FlexFabrikken bliver du mødt med respekt og forståelse for netop din situation. Vi har en positiv tilgang og ser muligheder frem for begrænsninger.

Under dit kursusforløb hos os, lægger vi vægt på at styrke dine særlige evner og at sætte dem i spil; dine muligheder er vores fokus.
Vi kender erhvervslivet fra vores mange kunder og vores netværk, kontakter der nu kommer dig til gode.

Inden starten på dit forløb skal du til visitationssamtale, adressen er Sct. Mathias Gade 66A, 2.th, 8800 Viborg, tlf. 26357800.

Den nærmeste parkering er ved Domkirken eller Preislers Plads, hvor du kan parkere gratis i op til tre timer. Når du ankommer, skal du tage plads i sofaen, så henter vi dig.


Til samtalen vil vi gerne vide lidt om dig og din situation, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Dato og tidspunkt for samtalen får du af din sagsbehandler i Fleksjobteamet.

Du skal forvente, at samtalen tager omtrent 30 minutter.

Dit forløb hos FlexFabrikken består dels af en række obligatoriske kurser samt frivillige temadage/workshops

De obligatoriske kurser

CV

Få lavet et CV i vores skabelon

Profilkort

Præsentationskort med dine kompetencer og jobønsker

Jobsamtale

Forberedelse til jobsamtale. Øv dig i et trygt forum på, hvad du kan sige til en jobsamtale

Joblog

Synes du at det er svært at bruge joblog og svært at få det struktureret, så hjælper vi dig gerne.

Temadage / Workshops

Frivillig deltagelse

Sund mad – fif og tricks

Vi mødes og støtter hinanden i forhold til skavanker – hvordan kommer du videre med et nyt fokus på sundhed frem for sygdom

Den sociale gåtur

Gåtur enten rundt om Søndersø eller i Viborg midtby

Livet som fleksjobber

Hvordan forsøger man at acceptere ens nye arbejdsidentitet?

Vores historie

Foredrag med ansatte fra FlexFabrikken

LinkedIn

LinkedIn er stedet hvor arbejdsgivere mødes og derfor kan det være en god idé for dig at få en god og stærk profil. Dette hjælper vi dig med.

Hvordan passer du på dig selv efter en periode med stress?

Det er altid en stressende periode, når du er jobsøgende. Forløbet med afklaring til fleksjob er altid en stressende periode: hvordan får vi nu fokus på det, du er god til og gerne vil? Hvad sker der i kroppen, når vi bliver stressede – hormonelt og fordøjelsesmæssigt?

Find Flexfabrikken

Anden Aktør
Sct. Mathias Gade 66A 2th
8800 Viborg
Tlf: 27829605
kontakt@flexfabrikken.dk

Vi glæder os til at høre fra jer

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram