Den nye persondataforordning stiller krav til dig som dataansvarlig, men også din hosting udbyder, der betegnes som din databehandler. For eksempel skal der være aftale om, hvorledes databehandleren behandler data på vegne af den dataansvarlige. En såkaldt databehandleraftale, som typisk udarbejdes af databehandleren.   Forordningen træder i kraft 28.05.18, men allerede fra nu af er din løsning hos FlexFabrikken indbefattet heraf.

Så længe du er tilfreds med at acceptere disse vilkår og at acceptere dem som påkrævet, vil du være i stand til fortsat at bruge FlexFabrikken tjenester uden afbrydelser.

Her finder du link til vores standard aftale: Databehandleraftale_1.2 2

Nyt tillæg til den aftale, du allerede har hos os

Databehandleraftalen er et tillæg til den aftale, der er lavet eller laves mellem dig som kunde og FlexFabrikken, og den gælder fra indgåelse af kontrakten. For alle eksisterende kunder, der har indgået aftaler inden maj 2017 vil databehandleraftalen ligeledes være gældende fra kontraktens indgåelse – også selvom den ikke er vedlagt kontrakten. Helt praktisk har den nye databehandleraftale ingen betydning for den aftale, vores kunder har eller får hos os. Den skitserer blot sort på hvidt, hvorledes forholdet mellem dataansvarlig samt databehandler er, jævnfør den nye persondatalov.
.
Bliv klogere på den nye persondataforordning

Hvis du gerne vil vide mere om den nye persondataforordning, så henviser vi til EU forordningen, hvor du blandt andet fra side 47 kan læse meget mere om forholdet mellem dataansvarlig og databehandler.
 Persondataforordning vedr. FlexFabrikken’s Personale

Så det vi mener er:

I bund og grund handler det om, at pr. 25. maj. vil al information du sender og modtager over Flexfabrikkens netværk (5G/Flexfabrikken) blive lagret og hentet frem, HVIS Datatilsynet har behov for at se det. Det sker dog højst sandsynligt ikke. De er generelt kun interesseret i kunderelateret data.

ØNSKER DU IKKE, AT DINE PRIVATE SAMTALER, MAILS OSV. BLIVER LAGRET HOS OS, så skal du ikke bruge vores netværk, men ”nøjes” med dit eget selskabs netværk. (Vi har heldigvis godt signal her inde i midtbyen).

Nu er I blevet oplyst om det, og spørg endelig Henriette eller Frederick Ambo, hvis I er i tvivl om noget.