Om du har brug for to eller 37 timers hjælp kommer sig ikke så nøje, da en af styrkerne hos os er fleksibel arbejdskraft.
Det vigtige for os er at tilbyde dig den hjælp, du har behov for, så din virksomhed kan vokse sig endnu større.

MARKETING – IT – SALG – ADMINISTRATION – ØKONOMI
Køb assistance på timebasis!

Marketing
Har du forrygende travlt i din virksomhed, og er tiden til marketing knap, står FlexFabrikken klar til at løfte den byrde fra dine skuldre, så du kan få tiden til det, du er god til og brænder for.
Marketing har stor betydning for din virksomheds succes, og det er værd at gøre en ekstra indsats på området.

FlexFabrikken er kendt for at være knivskarpe til både online og fysisk markedsføring.

Er det på tide, at din virksomhed får lavet en stærkere profil på de sociale medier som Facebook, Instagram eller LinkedIn, klarer vi opgaven for dig.

Trænger din virksomhed til et nyt logo, brochure, tekst til hjemmeside eller nyhedsbreve, er det også en af vores spidskompetencer.

Vi har dygtige grafikere og tekstforfattere, der sidder klar til at hjælpe dig.

IT
Halter det lidt med teksten på din hjemmeside, opbygningen af den og behøver du hjælp til det tekniske og sikkerhedsmæssige, står vi til din rådighed.
FlexFabrikken har dygtige tekstforfattere, webintegratorer, SEO-konsulenter, programmører og udviklere, der er klar til så vidt muligt at opfylde dine ønsker.

Salg
Skal der sparkes gang i salget af dine produkter i virksomheden, har FlexFabrikken energiske og erfarne sælgere, der sidder klar til at varetage opgaven for dig.
Vi tilbyder både salg via telefon, opsøgende salg, og vores afdeling i Silkeborg er specialiseret i mødebooking.

Administration
Har du for travlt til selv at stå for administrationen i din virksomhed, hjælper vi dig:
Tager telefonpasning for meget af din tid? Er du kørt fast i dataindtastning, systemopbygning, booking i systemer og gennemgang af kontrakter? Så hjælper vi dig med at finde medarbejderen, der kan varetage opgaven og give dig tid til det, du brænder for og er bedst til.

Økonomi
Regnskab, fakturering, rykkere og bilagshåndtering kan være en sur pligt, hvis man hellere vil lægge sin energi et andet sted.
Hos FlexFabrikken har vi uddannede medarbejdere, der sætter en ære i at varetage den opgave. Mangler du en medarbejder, der er specialiseret i fakturering, løn, moms, bogføring, budgetopfølgning og regnskab, har vi kandidaten til dig.KONTAKT OS

Felter markeret med en * skal udfyldes